Zeilen als bedrijfsuitje

 

Het is altijd lastig om een bedrijfsuitje te organiseren voor een groep. Waar de een meer actie wil heeft de ander de voorkeur voor een gezellig uitje zonder al te veel inspanningen. Een stadswandeling is minder voor de jongere deelnemers, maar paintballen niks voor ouderen. Wat nu? Zeilen aan boord van een traditioneel zeilschip natuurlijk!

Zeilen is een mooie mogelijkheid om op een hele andere manier samen te zijn dan op het werk. Mensen die van actie houden kunnen helpen met het hijsen van de zeilen en het sturen van schip. Voor de minder actieve deelnemers is het prima vertoeven aan dek onder het genot van een hapje en een drankje. Kortom een bedrijfsuitje is geschikt voor iedereen.  Veel bedrijven gingen je al voor. Succes en plezier verzekerd! Jouw bedrijfsuitje of teamuitje aan boord op een van onze schepen staat garant voor een lekker dagje op het water. Actie en ontspanning buiten aan dek, of in de comfortabele dagverblijven van onze schepen

Ook is het zeilen goed te combineren met andere activiteiten. Bijvoorbeeld: een rondleiding op Pampus, tijdens het zeilen opgepikt worden door een rib (snelle motorboot) en stuiteren over het water, een bezoek aan Volendam of Marken of een wijnproeverij in Edam. Op deze manier is jouw bedrijfsuitje helemaal aan te passen aan de wensen van jou en je collega’s.

Reserveer nu snel jouw bedrijfsuitje bij Zeilvloot Holland en wees verzekerd van een geslaagde dag zeilen voor iedereen!

 

bedrijfsuitje

Vraag snel een offerte voor uw bedrijfsuitje aan!

Klik hier

Politie Noord Brabant
Afgelopen dinsdag waren wij bij jullie voor ons jaarlijks bedrijfsuitje. Ik wil jou en de gehele bemanning namens iedereen bedanken voorde perfecte dag. Iedereen was vol lof over de organisatie, de schepen, de locatie, het vriendelijke personeel en de algehele verzorging aan boord. Ook het goede weer was echt een cadeautje.

Politie Noord Brabant