Dagje Zeilen op het IJsselmeer

Een ontspannen dagje zeilen op het IJsselmeer op één van de Klippers of Tjalken van Zeilvloot Holland? Wij kunnen schepen aanbieden voor groepen van 8 tot 500 personen. Een dagje zeilen op het IJsselmeer is al mogelijk vanaf € 30,00 p.p.

Vraag direct uw offerte aan!

Zeilen, het perfecte uitje!

Een perfect uitje, niks heerlijker dan afstand nemen van de dagelijkse beslommeringen en even lekker uitwaaien! Je hoeft niet te kunnen zeilen om een dagje mee te gaan aan boord. Iedereen komt op zijn of haar manier aan zijn trekken. De fanatieke zeiler kan zich uitleven tijdens het dagje zeilen met het hijsen van de zeilen, stellen van de schoten of het sturen van het schip. De mindere fanatiekelingen kunnen al zittend aan dek genieten van het IJsselmeer.

Jouw dagje zeilen, jouw wensen

Afhankelijk van jouw wensen is het mogelijk naar een andere haven te zeilen voor een tussenstop. Vanuit Muiden is het ook goed mogelijk om een dagje zeilen te combineren met een bezoek aan forteiland Pampus. Tijdens de dag kan je de catering geheel zelf verzorgen of geheel of gedeeltelijk door ons laten doen.

Standaard is een dagje zeilen bij Zeilvloot Holland van 10:00 tot 18:00, maar als je liever op andere tijden wilt komen varen kan dat ook.

Vraag online jouw offerte aan!

Dagje zeilen met familie

Vraag nu snel om een offerte.

Klik hier

Verjaardagsfeest! 
“wat een heerlijke dag met familie en vrienden zeilend van Muiden naar Volendam en weer terug. Prachtige boot, leuke bemanning, alle ruimte, de volgende keer willen we meer dagen weg en ook op de boot overnachten! Een echte aanrader.”