Klipper huren? Dat doe je bij Zeilvloot Holland.

Een klipper is een traditioneel type zeilschip, maar tegenwoordig huur je een een klipper om met een groep een zeiltocht te maken. Het zeilen op een klipper is een geweldige belevenis voor iedereen, je hoeft niet te kunnen zeilen, want er is ervaren bemanning bij. Uiteraard nodigen wij je van harte uit om een handje te helpen bij het sturen en bij de zeilmanoeuvres! Ook voor de echte zeilers is zeilen op een klipper een belevenis. Voor het echte klipper zeilen zit je bij Zeilvloot Holland goed.

Wat is nou een klipper?

Zoals gezegd is een klipper een traditioneel type zeilschip. Het is een schip met een spitse kop en een schuin uit het water omhoogkomende achterkant: een geveegde kont. Klippers werden gebruikt voor het vervoeren van vracht en dit model is ontwikkeld voor snelheid. Voor het vervoer van bederfelijke waren was snelheid immers geboden. Bekijk hier welke klippers wij verhuren.

Klipper huren, twee klippers op rij, huur je Klipper bij Zeilvloot Holland

 

Klipper zeilen en uitwaaien

Door het zeilen op een klipper kan je heerlijk uitwaaien en de alledaagse bezigheden even achter je laten. Zodra je aan boord stapt, stap je, ondanks alle comfort, ook even terug in de tijd. Kom een klipper huren bij Zeilvloot Holland en je bent gegarandeerd van een bijzonder uitje, desgewenst met een sportief karakter!

Klipper zeilen of huren Klipper kont

Makkelijk en direct een klipper huren

Dankzij het directe contact met Pepijn, die weet waar hij over praat, kan je bij ons terecht voor alle informatie over jouw zeiltocht. Heel direct dus, zonder tussenkomst van andere kantoren of bureaus. De vloot bestaat uit klippers die perfect zijn voor een dagtocht, maar ook zijn er klippers die geschikt zijn voor overnachtingen, zodat je ook een meerdaagse tocht kunt maken. Daarnaast zijn er zeer goede catering arrangementen bij het verhuur van de klipper mogelijk. Kortom; alles voor een heerlijke dag of meerdere dagen zeilen!

Wilt je liever een Tjalk huren?

Klik hier en vraag een offerte om een klipper te huren.

Klik hier