Voor Pampus gaan

Omschrijving van het arrangement
V.a.€ 90,- p.p* inclusief eten en drinken.  Alleen mogelijk vanuit Muiden.

10:00 – ‘s Morgens om 10:00 uur wordt u door schipper een maat ontvangen aan boord van het traditionele zeilschip. Zij hebben koffie en thee, met kruidkoek voor u klaar staan.

11:00 – De haven is verlaten, de zeilen worden gehesen en er wordt koers gezet richting Pampus.

12:00 – Er wordt aangemeerd bij Pampus. Er staat een gids klaar die u een rondleiding van ongeveer een uur geeft en u alles vertelt over Pampus, en waar het gezegde “Voor Pampus liggen” vandaan komt.

13:00 – Terug aan boord gekomen staan er soep met broodjes klaar. De broodjes zijn belegd met verschillende soorten kazen en vleeswaren.

13:45 – Na de lunch worden de zeilen weer gehesen, en wordt er nog een paar uurtjes lekker gezeild, waarbij er onder het genot van een drankje heerlijk genoten kan worden.

15:00 – Om ongeveer drie uur wordt er nog een lekker borrelgarnituur geserveerd. Het borrelgarnituur bestaat uit verschillende kazen en worsten.

17:00 – De haven is weer in zicht, zeilen worden gestreken en netjes opgedoekt. Na het aanmeren houdt het programma aan boord weer op. Dit arrangement kan worden uitgebreid met een luxe lunch, en/of een avondmaaltijd/barbecue.

Aantal personen Prijs per persoon
12 t/m 18 € 110,–
19 t/m 40 € 100,–
41 t/m 80 €  95,–
81 en meer €  90,–

Velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht

Wilt u voor Pampus gaan?

Vul dan hieronder het formulier in. Velden met een sterretje zijn verplicht