Teambuilding en zeilen

 

Teambuilding of een teamuitje combineren met lekker zeilen? Ook daar kan Zeilvloot Holland je prima mee van dienst zijn.

Teambuilding & zeilen?

Een groot schip moet je samen zeilen. Het schip op koers houden, de wind in de zeilen houden zodat het schip vaart houdt en bestuurbaar blijft; samenwerken dus! Het succes van de samenwerking is dan ook goed te meten. Een leuke uitdaging dus om als team te gaan zeilen!

Teamdag op forteiland Pampus

In samenwerking met de Bootsmannen kunnen wij jou diverse spel & teambuilding programma’s aanbieden op forteiland Pampus. Van leuke spellen tot intensieve teambuilding activiteiten, er is veel mogelijk. Teambuilding in combinatie met zeilen op het Markermeer staat garant voor een intensieve teamdag, maar ook voor ontspanning.

Coach aan boord!

Hoewel het zeilen met een groep op zichzelf al teambuilding is kan het zo zijn dat je meer wilt dan alleen dat. Mocht je dit willen kunnen wij er voor zorgen dat er een ervaren coach (want wij zijn maar schippers) aan boord komt. In dit geval werken wij samen met Kompaz van Irene König. Vooraf kan jij dan je wensen en doelen aangeven en dan zorgen wij voor een passend programma.

Vraag hier nu snel een offerte aan voor jouw teambuilding dag, en je bent verzekerd van een geslaagde dag!

 

Teambuilding tijdens het zeilen aan boord van eenklipper

Vraag nu snel om een offerte voor uw teamdag

Klik hier

A. Roland Holst College ,
“Op 8 juli gingen we met 100 mensen aan boord van de drie mooie schepen de Anna, de Verwondering en de Nova Cura voor ons jaarlijks personeelsuitje. Het weer zat mee, zon en een lekker windje. We hebben heerlijk gezeild. Het was een fantastische dag, de bemanning was vriendelijk en het eten heerlijk, hoe kan dat uit zo’n klein keukentje? Echt een aanrader voor wie een geslaagd personeelsuitje wil organiseren.”

A. Roland Holst College