Weekend zeilen op het IJsselmeer

Gezellig een weekend zeilen met vrienden, familie of collega’s? Bij Zeilvloot Holland hebben wij schepen beschikbaar voor groepen vanaf 8 personen. Een weekend zeilen op het IJsselmeer boek je al vanaf € 90,00 p.p.

Vraag direct jouw offerte aan!

Iedereen aan boord!

Een weekend zeilen begint op vrijdagavond om 20:00 met het inschepen aan boord. Onder het genot van een welkomstdrankje wordt in overleg met de schipper de route voor het weekend bepaald. Tijdens het weekend zeilen wordt het schip ’s avonds afgemeerd in een van de havens van het IJsselmeer. Meestal blijft het schip ook de eerste avond in de haven liggen, maar als jullie willen en het weer laat het toe, is het ook mogelijk om alvast en stukje te gaan varen en bijv. buiten voor anker te gaan.

Zaterdagochtend na het ontbijt wordt er uitgevaren, de zeilen gehesen en koers gezet naar één van de dorpjes of steden aan het IJsselmeer. Je kan zelf bepalen of jullie heel lang willen zeilen of toch liever wat eerder in de haven van bestemming aan willen komen.

Zondag na het ontbijt zal het schip weer de haven verlaten en wordt er weer terug gezeild naar de haven van verrek waar rond 16:00 wordt afgemeerd.

Complete keukenuitrusting op alle schepen

Alle schepen zijn voorzien van een keuken met alle standaard keukengerei waarvan u gebruik kunt maken. U kunt uw eten en drinken gedurende het weekend dus helemaal zelf regelen, maar u kunt uiteraard dit ook door ons laten doen.

Vraag online jou offerte aan voor een weekendje zeilen op het IJsselmeer!

Weekend zeilen arrangement

Wij bieden ook een compleet verzorgd weekend zeilen aan. Al het eten en drinken wordt het gehele weekend door ons verzorgd, zodat jullie nog meer tijd hebben om te genieten van een heerlijk ontspannen weekend op het IJsselmeer.

Je kunt dit arrangement al boeken vanaf € 215,00 p.p. Bekijk het gehele arrangement“weekend op het water”

 

Weekend zeilen met de Verwondering vanuit Enkhuizen

Weekend zeilen

Vraag nu snel om een offerte.

Klik hier

Verjaardagsfeest! 
“wat een heerlijke dag met familie en vrienden zeilend van Muiden naar Volendam en weer terug. Prachtige boot, leuke bemanning, alle ruimte, de volgende keer willen we meer dagen weg en ook op de boot overnachten! Een echte aanrader.”